Workshop cu discuții libere

Weekendul acesta, proaspăta organizație de tineret a Partidului Ecologist Român filiala Caraș-Severin, coordonata de Miruna Heger a organizat un workshop cu discuții libere, fiecare spunându-și părerea despre cum se pot implica într-un mod cât mai eficient, atât la nivel național, cât și european, în rezolvarea problemelor ecologice.

Principiile după care se ghidează tinerii din PER sunt simple și totuși vitale pentru buna funcționare a statului. În contextul global actual, ecologia capătă repede teren și devine printre cele mai importante teme abordate la mesele de discuție între cele mai mari puteri ale lumii, spun reprezentanții PER din filiala cărășeană.


Totodată, tinerii ecologiști vin și cu un mesaj către alți tineri cu aceleași idealuri ca ale lor:

Te gândești că ai vrea să faci o schimbare în țara ta și totuși ceva te împiedică?

Te preocupă contextul ecologic global și efectele dezastruoase ale acțiunilor decidenților politici?

Ți se pare că nu este destulă atenție asupra problemelor ecologice la nivel global și național?

Te întristează și revoltă când vezi nepăsarea oamenilor față de înstrăinarea patrimoniului natural și cultural național?

Atunci înseamnă că împarți aceleași idei cu noi, cei din Partidul Ecologist Român! Ceea ce e un lucru bun, pentru că acolo unde se adună mai multe forțe poate să apară o schimbare în adevăratul sens al cuvântului.

Astfel de activități, ca cele din weekend, vor fi organizate cât mai des și așteptăm cu mare interes și bucurie să ni se alăture cât mai mulți tineri dornici de o schimbare, ca tine!”, transmite organizație de tineret a PER din Caraș-Severin.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *