Arta din natura

Iată ce pot face două mâini dibace

Azi vă prezint un stil de artă care a câstigat interesul internațional, prin utilizarea de piese integral culese din Natură. Utilizând frunze de toate tipurile, flori uscate și multe alte ”mărunțișuri” care pentru unii nu înseamnă nimic, au creat minunățiile pe care vi le prezint în video următor:

Un artizan priceput îi găsește utilitate tuturor chestiilor interesante din natură, fie că sunt mici, fie că sunt mai mari.

Vă prezint Sister Golden:

Sister Golden a fost fondată în 2014 de echipa Mamă-Fiică, Vicki & Brooke. Ele oferă o colecție atent gândită de piese unice și vintage de la artizani creativi din întreaga lume. Printre cele mai unice oferte se numără piesele de artă florală ale lui Vicki, realizate complet din Mama Natură. Sister Golden a câștigat atenția celor care au creat tendințe în industria designului, precum Revista HGTV, Revista Spirituality & Health, Better Homes & Gardens, Apartment Therapy, Origin Magazine și Popsugar. Opera de artă a lui Vicki a fost, de asemenea, repostată de Britney Spears.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *