„Cetățeni sănătoși și activi” – Cupa Ecologiștilor la fotbal

„Mă simt onorat că am reușit să organizez această competiție de fotbal alături de niște sportivi care au demonstrat că pasiunea pentru sport este mai importantă decât competiția în sine. Totul a decurs bine și participanții au jucat cu dăruire, lucru care s-a simțit la fiecare gol marcat. Ne bucurăm că am beneficiat de o colaborare bună între toți participanții la acest eveniment. Am demonstrat încă o dată că Partidul Ecologist Român, Filiala Caraș-Severin, este înconjurat de oameni tineri și dornici de a se implica în dezvoltarea sectorului de tineret de pretutindeni. Am bifat cu succes unul dintre cele 10 puncte ale PER Caraș-Severin, și anume «Cetățeni sănătoși și activi». Nu ne oprim aici!”, spune Raul Purcăriță.

Cupa Ecologiștilor la fotbal s-a desfășurat în 30 august 2020,  evenimentul fiind organizat de PER Caraș-Severin.

S-au înscris 10 echipe (Doman, Lupac, Moldova Nouă, Clocotici, Rafnic, Vrani, Cîrnecea, Forotic, Surduc, Ticvani) și a fost coordonat de Raul Purcăriță, cel mai tânăr candidat la Consiliul Local Reșița.
Partidele s-au desfășurat în câte două reprize de 15 minute, iar câștigătoarea Cupei Ecologiștilor s-a stabilit după loviturile de la 11 metri.
Cupa a fost câștigată de echipa din Lupac, pe locul secund clasându-se echipa din Ticvani și pe ultima treaptă a podiumului echipa din Surducul Mic.

previous arrow
next arrow
Slider

5 thoughts on “„Cetățeni sănătoși și activi” – Cupa Ecologiștilor la fotbal”

  1. Pingback: canadian viagra

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *