Alegeri locale 2020

Citeste stirile despre alegerile locale, care vor avea loc in 27 septembrie 2020 în Romania, alegeri pentru autoritățile administrației publice locale.

Noutati despre candidatii la Consiliul Judetean Caras-Severin sau alte functii locale, dar si despre acțiuni si evenimente pe care aceștia le-au organizat sau urmează a avea loc in judetul nostru sau în municipiul de pe Bârzava, Reșita.

#Politică

PER Caraș-Severin

Măsuri de sănătate publică

necesar a fi respectate în campania electorală pentru desfășurarea în siguranță a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2020 Ministrul sănătății și Ministrul afacerilor interne emit următorul ordin: Pe durata stării de alertă, în vederea prevenirii răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2, se stabilesc măsurile de sănătate publică necesar a fi respectate pentru desfășurarea în … Măsuri de sănătate publică Read More »
Citește articolul

Resița curată – Fapte, nu vorbe!

Organizatia locală a PER a identificat o zonă unde au fost depuse ilegal deșeuri menajere, materiale de construcții și diverse obiecte de uz casnic. Vineri, 28 august 2020, a avut loc o acțiune de ecologizare în Reșita, la  Kilometrul 8. Aceasta face parte din seria de evenimentele privind programul ”Reșița curată! Fapte, nu vorbe”.
Citește articolul
AFLĂ CARE ESTE SECŢIA TA DE VOTARE

AFLĂ CARE ESTE SECŢIA TA DE VOTARE

Vrei să afli care este secția ta de votare? Folosind CNP și numele de familie, din cartea de identitate sau din buletin, poti afla simplu: și anume, accesând acest link: https://www.registrulelectoral.ro/
Citește articolul

Scurt istoric al județului Caraș-Severin

Scurt istoric Cele mai vechi urme ale activităţii omeneşti de pe teritoriul de azi al judeţului Caraş-Severin, datând din Paleoliticul mijlociu, au fost descoperite la Băile Herculane (80000 – 70000 î.Hr.) şi la Tincova (prima aşezare paleolitică în aer liber din Banat). Descoperirile unor aşezări omeneşti datează din Epoca bronzului (1800-800 î.Hr.) pe valea Bârzavei … Scurt istoric al județului Caraș-Severin Read More »
Citește articolul

Contract cu cărășenii

Dragi locuitori ai Caraș-Severinului,         Am decis să fac pasul spre implicarea politică datorită vieții extrem de proaste pe care noi toți, locuitorii acestui județ, o ducem. Tocmai de aceea doresc să schimb fața acestui județ și nu vreau să vin cu vorbe goale ci cu un angajament pentru ceea ce vom … Contract cu cărășenii Read More »
Citește articolul

Partidul Ecologist Român – pe scena politică județeană

Armașu a pregătit mai multe lovituri pe scena politică județeană, astfel că, pe lângă cei care nu au mai făcut politică până acum, în PER Caraș-Severin se vor înscrie în zilele următoare și destule figuri cunoscute, care astăzi nu mai împărtășesc valorile partidelor din care fac parte și care au văzut în ecologiști alternativa pe … Partidul Ecologist Român – pe scena politică județeană Read More »
Citește articolul

PER propune cel mai tânăr candidat pentru Consiliul Local al Municipiului Reșița

Partidul Ecologist Român – Filiala Caraș Severin O dată cu apropierea alegerilor locale programate pentru aceasta toamnă, PER Reșița propune cel mai tânăr consilier local pentru municipiu, Raul Purcăriță. Raul va împlini chiar pe 26 septembrie vârsta de 23 de ani, vârsta minimă pentru a putea candida la un post de consilier local, iar acest … PER propune cel mai tânăr candidat pentru Consiliul Local al Municipiului Reșița Read More…
Citește articolul

Ecologiștii cărășeni și-au definitivat programul electoral pentru campania județeană

Ecologiștii din județ au avut o întâlnire în care s-au dezbătut câteva din temele principale cu care pornesc la drum în această perioadă premergătoare alegerilor din toamnă. La data de 27 iulie 2020 a avut loc ședința Biroului Permanent Județean (interimar) al Partidului Ecologist Român filiala Caraș-Severin. Temele principale dezbătute în cadrul acestei întâlniri au … Ecologiștii cărășeni și-au definitivat programul electoral pentru campania județeană Read More »
Citește articolul

Workshop cu discuții libere

Weekendul acesta, proaspăta organizație de tineret a Partidului Ecologist Român filiala Caraș-Severin, coordonata de Miruna Heger a organizat un workshop cu discuții libere, fiecare spunându-și părerea despre cum se pot implica într-un mod cât mai eficient, atât la nivel național, cât și european, în rezolvarea problemelor ecologice. Principiile după care se ghidează tinerii din PER … Workshop cu discuții libere Read More »
Citește articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *